Sunday, July 31, 2005

Cuaca mendung, nak kemana?


Rajio taiso then masak laksa johor, terangkat, kenyang betul.... ayah tanya nak kemana hari ini? bazar tak ada, cuaca pun mendung, nak bbq tak prepare apa-apa... so lepas tengok anak-anak buat shukudai, kami pun pergi ke Nadahama Science Museum, ingat nak masuk science theater jam 3.00 pm, sampai sana, ticket dah habis, so round ajelah.. janji dengan mereka nanti datang lagi lebih awal... balik pergi pula ke Mikage, ingat nak potong rambut Ikram tapi ramai sangat tak jadi, kaimono sajelah...

Lepas Maghrib, ayah ajak keluar pula ke Port Island (Portopia Land) , tengok hanabi dari dalam kereta... Ramai juga nihonjin park kereta kat situ, kami join sekaki.. nampak jelas sebab dapat park tempat strategik.

6 comments:

lynn said...

la, akak jadi pergi juga ye.. hehe.. kat mana park tu kami tak perasan pun?. ke ada nampak kami berderet reramai jalan2... huhu. lawak je.

Kak Siti said...

Kami park kat simpang 3 tu... sebelah portopia land, ingat Lynn tak jadi pergi... habis aje kami terus balik, tak perasanlah pulak Lynn, naik port liner ke? Kalau tidak mesti mereka tambah happy.

lynn said...

tak, kami naik kereta juga. mula2 pergi kohnan sbb beli akuarium tu ler.. dah maghrib baru kesana, lewat sikit...

huhu, kami pun park kat area simpang tu laa.. mengadap portopialand n parking lot yg ada dah penuh... sian kitaorg ni tenguk dari kawasan lapang jer (masuk ke dlm dah tu.. tp, pintu dah tutup, hehehe...). tak pe nanti next week, kita kena pergi awal2 tak nak miss macam aritu...

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! joe and leigh's discount golf resort golf 4x4 bad boy golf cart Alabama divorce law lawyers lamictal maoi http://www.tennessee-lottery-comission.info/Cartv.html Allegra+drum saab 9 3 1.8i air conditioning cosmetic surgery center Acyclovir+dosing golf magazines phendimetrazine+35mg+no+prescription Vise pads golf online civil engineering training Gallagher golf klonopin mixed with temazepam Car gps vehicle tracking system Key gates golf course used golf clubs

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Free hardcore bisexual movies Firemans fund santa rosa ca ratings and reviews of mattresses &aposhuge boobs in bras&apos oldsmobile achieva pictures american bookies

Anonymous said...

Seems to [b][url=http://pradas.hidear.org/#44371]プラダ 長財布[/url][/b]
coddle to the nowadays close[b][url=http://pradas.hidear.org/#44491]プラダ 財布[/url][/b]
"fake fur" disguise [b][url=http://bestshopping.hidear.org/#44521]プラダ 財布[/url][/b]
ambiance, this [b][url=http://bestshopping.hidear.org/#44521]プラダ 財布[/url][/b]
band of hand-made Teddy With on Tricks strap, the leading money-oriented[b][url=http://pradas.hidear.org/#44491]プラダ 財布[/url][/b]
simulation fur and leather recycling. Tricks wearing splendid, mane wayward, amphibole and Caizhu of present is reminiscent [b][url=http://bestshopping.hidear.org/#44481]プラダ 長財布[/url][/b]
of the ruffian era. Their neck,[b][url=http://pradaoutlet.hidear.org/#44501]プラダ 財布 新作[/url][/b]
disposal and foot of each intersection can be active, and splendiferous of fun. Media published [b][url=http://pradaoutlet.hidear.org/#44501]プラダ 財布 新作[/url][/b]
lone payment of $ 195.